Referenciák

Balássy Betty és Varga Feri

A gyerekek életében ,főleg így az első időszakban az egyik legfontosabb dolog az úszás ,hogy nyugodtak legyünk mi szülők ugyebár no de a másik legfontosabb dolog pedig az idegen nyelvek természetes bevezetése a hétköznapi életükbe ugyanis a kiejtés ( és ezt kevesen tudják ) ebben a korban ég be a szürkeállományba. Ha a szülőknek nincs is erre ideje a közös nyelvtanulásra, vagy nem beszélnek idegen nyelven a minimum az, hogy ebbe a világba bevezetik a gyerekeket mégpedig játékos formában , amitől megszeretik a kiválasztott nyelvet. A Helen Doron a Magyarországi angol nyelvű bölcső szerintünk . Természetes minden óra, kedvesek a tanító nénik és mindenben konstruktívak, segítőkészek .  A gyerek a legjobb visszajelzés mindig. Szeretnek ide járni. Szívesen hallgatják a cd-ket otthon, éneklik a dalokat ha a kocsiban vagyunk . A legnagyobb meglepetés pedig az volt amikor nyáron Róza Danival kézen fogva ment fel a tengerparti  fagyizóba és kérte ki a fagyijukat . Mi pedig ültünk a napozóágyon és meglepődve tapasztaltuk ,hogy nem kellünk ehhez az attrakcióhoz. Róza 6 éves Danika pedig 3 . Csak ajánlani tudom minden szülőnek ezt az utat . Hajrá Gyerekek !!!

 

Bán-Sztovicska Timi
anyuka

A kislányom Bán Bogi már 4 éve a Kispesi Helen Doron család tagja. Szinte már a második otthonunk. Tudja, ha szerda, akkor Helen Doron angol nap. 2évesen kezdett el ide járni akkor még kis félszegen, alig lehetett hallani a hangját akár csak a többi kisgyereknek a csoportjából. Azóta nagyobbak lettek és egyértelműen hallani, ha megérkeznek  Nagyon tetszett az a lehetőség, hogy mikor még szükség volt rá bent lehettünk a gyerekekkel órán és játszva tanulnak meg egy másik nyelvet. Szeretem a nyílt órákat mikor megnézhetjük mennyit fejlődtek. Mindig tátva marad a szánk, hogy Andi mennyi mindent elért náluk, nem csoda nagyon szeretik a gyerekek. Szuper lehetőség a nyári táboruk, kiváló programokkal, nagyszerű tanárokkal. Nyáron ez már fix program nekünk. Imádja hallgatni a kocsiban a CD-t, bevallom már én is kívülről tudom a dalokat  Nagyon jó barátságok születtek az évek folyamán, Veréb Zsuzsi, aki szerintem a Kispesti csapat motorja, Bogi nagy kedvence. Mindig találnak valami közös játékot, ami miatt már akkor be van zsongva mikor még oda se értünk. Igaz, lenne most már hozzánk közelebbi Helen Doron is de azt kell mondanom ezek a dolgok miatt meg se fordult a fejembe a váltás. Köszönöm nektek!

 

Szegedi Szandra
anyuka

Nekem két gyermekem jár a nyelviskolába. Lányom Bianka 3, fiam Martin 1 évesen kezdte. Nagyon szeretnek ide járni, mert kedvesek a tanárok, családias a hangulat és úgy tanulnak, hogy észre sem veszik, mert ők egy nagy játéknak érzik az órákat. Nekem nagyon tetszett, hogy fiammal bemehettem az órákra mikor kicsi volt, és saját szememmel láthattam ezt a szuper módszert, amivel tanulnak. Érdekes, amikor a két gyermekem itthon azon vitatkozik, hogy ki tudja jobban a játékokat angolul. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az iskolát és csak azt sajnálom, hogy lányomat csak 3 évesen hoztam el ide és nem 1 évesen. Nagyon jó kis közösség a mienk, és itt nem csak a tanárokra gondolok, hanem a gyerekekre és a szülőkre is egyaránt. A hely egyszerűen csodás, mert míg ők okosodnak addig én el tudom intézni a bevásárlást is. 🙂

 

Vitéz Eszter
anyuka

Miért szeretjük a HD-t, mert egyszerűen jó ide járni, olyan, mint egy második család.

Amellett, hogy a gyerekek tanulnak, barátságokat is kötnek, és nem csak ők, hanem a szülők is.
A módszerről csak annyit, hogy mindkét lányom 1 éves kora óta jár a HD-re, Réka 4 éves korában voltunk külföldön nyaralni, ahol minden probléma nélkül összebarátkozott egy francia kislánnyal, aki szintén tanult “otthon” angolul. Nem jött zavarba attól, hogy más nyelven beszél, hamar megtalálták a közös hangot, angolul számolgattak, “beszélgettek”. Sőt, mikor egyszer hallott a pincérrel beszélni, akkor is felkiáltott, hogy anya értettem, amit a bácsinak mondtál!  Soha nem kételkedtem a HD módszerében, de ez az eset teljesen meggyőzött. Réka most már mindjárt 7 éves, külföldön sajnos azóta nem jártunk, de most is van visszajelzés: bármilyen aktuális angol nyelvű zenei sláger szövegét, kb. 2. hallás után tisztán visszamondja/énekli.
Zsófi pedig otthon a nagymamájával és a babáival rendszeresen “angolosat” játszik.:o) Mivel ő már a pocakomban is hallgatta a CD-ket, így nem volt meglepő, hogy mikor elkezdett beszélni, voltak olyan szavak, amiket az angol formájukban használt, főként az állatok neveit.

A “horse” csak nagy sokára lett ló :o)
Idén már elkezdtük tervezgetni, hogy mit készítünk karácsonyra ajándékba a családtagoknak, és persze az “angolosoknak”:o). Réka nyomatékosan közölte, hogy Juditnak és Zsuzsinak valami igazán különlegeset szeretne készíteni. Szerintem ezt már magyaráznom sem kell.

 

Megyeriné Anita
anyuka

Ötödik éve, hogy Nóri és Máté a Helen Doron módszerrel tanulja Nálatok, Veletek az angol nyelvet. A mindig kedves, segítő és figyelmes magatartásotok, hozzáértésetek rendkívül megszerettette a gyerekekkel ezt a nyelvet. Most, hogy iskolába kerültünk napi szinten rengeteg a sikerélményük az angol órákon, amit szintén Nektek köszönhetünk. A játékos foglalkozás feledteti, hogy ez tulajdonképpen tanulás és a szavak, kifejezések olvasása is valahogy könnyebben megy nekik. Ösztönösen ráéreztek a logikájára. Hozzászoktak, hogy nem csak a magyar nyelv létezik, és talán így más nyelveket is könnyebben sajátítanak majd el a későbbiekben.

 

O. Dóri
anyuka

Próbáltam Dorcitól megkérdezni, hogy miért szeret angolra járni, de a válasz nagyon egyszerű volt! “Anya tudod, ott mindenki kedves és aranyos, jó a hangulat. Játszunk, és közben tanulunk. Ajándékot is kapunk, ha már megvan a 15 matricánk! A nyári tábor is klassz, ott még többet játszunk, kézműveskedünk, kirándulunk! Szeretek oda járni és kész! Ez nem elég? :-)”

 Zsuzsi ha ez neked nem elég, akkor ismered a mesét……. öleld meg a kemencét! 🙂

 

Király Rita
anyuka

Miért szeretünk járni a Helen Doron angolra?

Fontosnak tartom, hogy a gyermekeim tanuljanak nyelvet, de ezt iskolás korban már nehézkesebb elkezdeni.( saját tapasztalat) Ezért is tetszett meg nekem a H.D. módszer, mely játékosan, vidáman, az ő szintjükön ismerteti meg velük az angol nyelvet.

 


Kiss Marci tanítványunktól kaptam ajándékba.

Ez a néhány sor bekeretezve kint lóg a nyelviskolánk falán. Nincs olyan nap, hogy ne kapnék valamit a gyerekektől.
Gyakran meglepnek egy kis csokival, a saját játékukkal, virággal, vagy általuk készített rajzzal, de elsősorban a kedvességükkel és szeretetükkel.
Ahogy otthon elmesélik, hogy mi történt velük aznap az oviban, vagy suliban, úgy megosztják velem is, ahogy belépnek a suliba.

Olyan érzés, mintha hozzánk is haza jönnének, sőt néha pedig nem akarnak haza menni. Van olyan diákunk, aki azt mondta, hogy Ő minden nap szeretne angolra járni.

Szerintem ez mindent elárul rólunk.

Több olyan család gyermekei tanulnak nálunk, ahol 3 testvér van, de akad olyan család, akinek mind a 4 lánya nálunk tanul. Több gyerkőc jár hozzánk Budáról, és más pesti kerületekből, és pest környékéről. Sokaknak bár messze vagyunk, és lenne sokkal közelebb is Helen Doron suli, mégis bennünket választanak. Ez azért van, mert sok elégedett szülő jó hírünket viszi mindenfelé, és aki egyszer eljön hozzánk, az ott is ragad.

Soha nem unatkozom, mert a gyerekek minden percben szórakoztatnak a kedves történeteikkel. Néha alig tudok néhány szót váltani a szülőkkel, mert mindig van mit mesélniük. Jó érzés, hogy a hozzánk járó gyerekek kistestvéreit is konzekvensen hozzák a szülők. Ez egy jó bizonyíték számomra, mert ha a szülő elégedett azzal, akkor elhozza kisebb gyermekét is. Hozzánk pedig már nagyon sok „ilyen” kisgyerek jár 🙂

 

Egyik kedves tanítványunktól Patriktól kapott rajz, ami mindent elárul

rajz

 

Jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen! Várjuk ingyenes bemutató óráinkon!